Skip to main content

Comunicat de presă

Oradea, 25 februarie 2019

Conferința de presa cu ocazia finalizării proiectului
„Investind în educație, investim în viitorul copiilor noștri”

Școala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu” vă invită la conferința de presă organizată cu ocazia finalizării implementării proiectului ,,Investind în educație, investim în viitorul copiilor noștri”.

Proiectul a fost realizat cu sprijin financiar oferit de Primăria Municipiului Oradea, prin programul de bugetare participativă din anul 2018. Bugetul total al proiectului a fost în valoare de 200.000 euro fiind finanțat integral de Primăria Municipiului Oradea

Pe aceasta cale dorim să mulțumim tuturor celor care au votat proiectul Școlii Gimnaziale ,,Nicolae Bălcescu”, făcând posibilă plasarea acestuia pe locul I dintre cele 198 proiecte depuse. Reușita acestui proiect se datorează voturilor și implicării masive a părinților, cadrelor didactice, conducerii școlii, a beneficiarilor direcți și indirecți, a celor care au înțeles că elevii de azi vor fi adulții de mâine, că preocuparea pentru formarea lor e, și trebuie să fie, prioritară în contextul performanței și a evoluției inerente tehnologice.

Școala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu” deschide porțile unui învățământ în care elevul contează. Ca urmare a implementării proiectul ,,Investind în educație, investim în viitorul copiilor noștri”, Școala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu” devine prima școală de stat din România cu dotări tehnologice conforme secolului în care trăim: table interactive, calculatoare, videoproiectoare, multifuncționale, pagină web, platformă managerială, etc. – toate menite să stimuleze și să sprijine elevii intr-o abordare modernă, atractivă și eficientă a învățământului de masă.

De azi tehnologia implementată la nivelul fiecărei clase, dă elevilor posibilitatea să evolueze în concordanță cu abilitățile, preocupările și nevoile noii generații.

Conferința de presă va avea loc joi, 28 februarie 2019, ora 10,30 la Școala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu” strada Erou Marius Cosma 8.

Director,
Prof. Troie Gheorghe

Persoana de contact
Ani Monica 0770 110 100
ani.monica@yahoo.com